Αστρολογία - Τα ζώδια και η Υγεία τους

Πήγαινε κάτω

Αστρολογία - Τα ζώδια και η Υγεία τους Empty Αστρολογία - Τα ζώδια και η Υγεία τους

Δημοσίευση από Admin Την / Το Δευ Ιουν 18, 2012 10:37 pm

Image hosted by servimg.comΗ Υγεία των Ζωδίων από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου και το http://ouranokatevatoi.blogspot.gr/

Κριός

Είναι καλό να μην ξεχνάτε, ότι η ατομική προσπάθεια σε συνδυασμό με το αγωνιστικό πνεύμα, είναι τα συστατικά που σας κρατούν σε εγρήγορση και ετοιμότητα. Να θυμάστε, ότι η αυτοσυγκράτηση και η αυτοπειθαρχία θα σας προσφέρουν τη δυνατότητα να ξεπερνάτε τυχόν δυσκολίες. Καλό θα ήταν να μην σπαταλάτε τις δυνάμεις σας, αλλά να βάλλετε ένα μέτρο στην Κριαρίσια “φούρια” σας. Προσοχή λοιπόν στα εκρηκτικά συναισθήματα, τα οποία λόγω υπερβολικής έντασης και παρορμητισμού σας προκαλούν συχνά ακόμα και πονοκεφάλους.

Ευαίσθητη περιοχή: Κεφάλι.

Ταύρος

Οι συνθήκες ηρεμίας και γαλήνης είναι το καταλληλότερο περιβάλλον που θα σας προσφέρει ασφάλεια. Ο υλικός και συναισθηματικός σας πλούτος, αναζητά γόνιμο έδαφος προκειμένου να αξιοποιήσει με δημιουργικό τρόπο την παραίτηση και ενδεχομένως την ανέμελη καλοπέραση. Σας προτείνω να εκφράζετε τα συναισθήματα σας, προκειμένου να αποφύγετε αυτή την πνιγερή αίσθηση που νιώθετε κάποιες φορές στο λαιμό. Η επαφή με τη φύση (θάλασσα, βουνό, δάσος) είναι το σημείο εκείνο που θα “σβήσει” τις ανησυχίες σας και θα σας ηρεμήσει.

Το περπάτημα, είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Ευαίσθητη περιοχή: Λαιμός.

Δίδυμοι

Κάντε τη σωστή επιλογή, και αποφασίστε με ποιόν τρόπο θα χρησιμοποιήσετε τις χιλιάδες πληροφορίες που περνούν από τα χέρια σας. Η κατάλληλη χρήση των δεδομένων, θα είναι η δίοδος στο να εκφράσετε την πολύμορφη και ταλαντούχα προσωπικότητά σας. Μην ξεχνάτε όμως, να συντονίζετε το μυαλό με το σώμα. Υπερκινητικότητα στη σκέψη, δε σημαίνει ακινησία στο σώμα. Κινηθείτε, χορέψτε. Να θυμάστε, ότι το νευρικό σας σύστημα θέλει συστηματική ξεκούραση και ότι η ποιότητα του αέρα που αναπνέετε, χρειάζεται συχνά ανανέωση. Μικρές αποδράσεις μέσα στη χρονιά, θα ήταν καλό να μπουν στο πρόγραμμα σας.

Ευαίσθητη περιοχή: Πνεύμονες.

Καρκίνος

Για να νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια, χρειάζεστε οικείο περιβάλλον. Έτσι, θα μπορέσετε να ξεδιπλώσετε την τρυφερή σας προσωπικότητα. Θα γίνετε το συναισθηματικό στήριγμα και θα βγάλετε στην επιφάνεια τη μητρική σας φύση. Το νερό θα σας ηρεμήσει και θα σας κάνει να νιώσετε συναισθηματική πληρότητα.

Η μουσική θα είναι ότι πρέπει, για να σας χαλαρώσει από την εσωτερική σας ένταση. Προτιμήστε, την ελληνική κουζίνα. Την ώρα που τρώτε, φροντίστε να είστε ήρεμοι, έτσι ώστε να μην έχετε προβλήματα με το ευαίσθητο στομάχι σας.

Εμψυχωτικές δραστηριότητες προς τους άλλους, απορροφούν την συγκινησιακή σας ανησυχία.

Ευαίσθητη περιοχή: Στομάχι.

Λέων

Η αυτοέκφραση σε συνδυασμό με τις διοικητικές σας ικανότητες, είναι τα μεγαλύτερα κλειδιά που κρατάτε στα χέρια σας. Εάν τα θέσετε σε εφαρμογή, θα έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το θέατρο, το ομαδικό παιχνίδι και η δημιουργική έκφραση, είναι τα σημεία που σας κάνουν να λάμπετε. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς, να βρίσκετε τρόπους να εκφράζετε τη δημιουργική σας φύση, αλλά και την υπέρμετρη γενναιοδωρία σας. Με τον Πλανήτη Ήλιο που σας κυβερνά, είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια. Τόση, που την διοχετεύετε και στο περιβάλλον σας. Προσοχή όμως, στην περίπτωση που δεν μπορέσετε να βρείτε δημιουργικούς στόχους, διότι τότε θα νιώσετε αφόρητο άγχος. Εκφράστε σαν Μέντορες τη δημιουργική σας φύση, νικήστε το άγχος και φωτίστε τη ζωή σας με δημιουργικότητα και αγάπη.

Ευαίσθητη περιοχή: Καρδιά.

Παρθένος

Η τελειομανία και η σχολαστικότητα υπηρετούν την ολοκλήρωση δύσκολων έργων . Όμως, η σφαιρική θεώρηση των πραγμάτων, είναι αυτή που θα ήταν καλό να ακολουθήσετε. Έτσι, θα μπορέσετε να κατανοήσετε τη συλλογική εικόνα και παράλληλα θα απομακρυνθείτε από τη μειωμένη αίσθηση της προσωπικής σας αξίας. Θα ήταν χρήσιμο, να μην δίνετε τόση μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια όσον αναφορά το εξωτερικό περιβάλλον. Αντιθέτως, στραφείτε προς τον εσωτερικό σας κόσμο, καθώς και στην παρακολούθηση της διατροφή σας. Το ευαίσθητο πεπτικό σας σύστημα καθώς και τα έντερα, είναι σημεία που χρειάζονται προσοχή.

Ο Καλός προγραμματισμός, θα κάνει την καθημερινότητα να κυλά ομαλά, δίχως εντάσεις και χάσιμο χρόνου.

Ευαίσθητη περιοχή: Έντερα.

Ζυγός

Οτιδήποτε εξισορροπεί τις αισθήσεις και αναδεικνύει την καλαισθησία, είναι το κατάλληλο περιβάλλον για εσάς. Η Μουσική, ο Χορός και η Αρωματοθεραπεία, συντονίζουν τις αισθήσεις και σας κάνουν επικοινωνιακούς. Με αυτόν τον τρόπο, αναδεικνύεται η προσωπική σας λάμψη και γοητεία! Μην ξεχνάτε πως σε ό,τι και αν κάνετε, έχετε ανάγκη από παρέα. Καλό θα ήταν, να δημιουργείτε μέσα από ομάδα. Έτσι λοιπόν, βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο και συνεργάτες. Βγάλτε την ενστικτώδη καλαίσθητη πλευρά σας και φτιάξτε τη σωστή ατμόσφαιρα. Προσέξτε όμως, να μην αναλωθείτε με τις ανάγκες των άλλων αγνοώντας τις προσωπικές σας! Μια σημαντική είναι, το να πίνετε άφθονο νερό, που διευκολύνει τη σωστή λειτουργία των νεφρών.

Ευαίσθητη περιοχή: Νεφρά - Μέση.

Σκορπιός

Η Απόκρυφη φύση σας, είναι αυτή που σας κάνει να φαίνεστε μυστηριώδεις στα μάτια των άλλων. Παρότι αυτό φαντάζει περίεργο στον περίγυρο, η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Είστε άνθρωποι που ενδιαφέρεστε για την ουσία με έναν τρόπο, που θα έλεγε κανείς ότι επιστρατεύετε όλη σας την προσοχή, στο να διακρίνετε το τι υπάρχει μέσα από τις λέξεις και πίσω από αυτές. Αυτό το μεγάλο προσόν το οποίο σας χαρακτηρίζει, σας δίνει τη δύναμη να διαισθάνεστε με σχεδόν ενορατικό τρόπο την αλήθεια και το οτιδήποτε θα προσπαθούσε να παραμείνει κρυφό. Η κατάλληλη διαχείριση της έντονης ζωτικότητά σας θα είχε μεταρρυθμιστικά αποτελέσματα, εάν ασχοληθείτε με τη γιόγκα το σιάτσου, είτε ακόμη και με τις καταδύσεις. Προσέξτε όμως, να μην εγκλωβίσετε την ισχυρή ζωτικότητά σας, διότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ενοχλήσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Ευαίσθητη περιοχή: Γεννητικά Όργανα.

Τοξότης

Πολύπλευροι άνθρωποι από τη φύση σας, δεν μπορείτε να εγκλωβίζεστε σε ένα αντικείμενο. Τις φορές όμως που για κάποιο λόγο θα βρεθείτε σε αυτή τη συχνότητα, τότε θα νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Ο ομαδικός αθλητισμός, η ιππασία και τα επιτραπέζια παιχνίδια, είναι οι ιδανικές λύσεις προκειμένου να διοχετεύσετε την πολύπλευρη φύση σας. Εάν παραμείνετε σε ένα πεδίο δράσης, τότε θα προσανατολίσετε όλη σας την ενέργεια προς μια κατεύθυνση και αυτό θα ήταν επιβλαβές. Η μεγάλη σας αγάπη για τη διασκέδαση και τα ταξίδια, θα μπορούσε να σας παρασύρει σε υπερβολές ποτού και φαγητού. Προσοχή όμως, γιατί το συκώτι σας χρειάζεται την επιτήρησή σας.

Ευαίσθητη περιοχή: Συκώτι, Αρτηρίες.

Αιγόκερως

Όταν θα καταφέρετε να βρεθείτε στο κατάλληλο κοινωνικό περιβάλλον, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι η θέση του επόπτη, είναι η κατάλληλη για εσάς. Η ανάληψη ευθύνης σε ένα προκαθορισμένο σκελετό δράσης θα ήταν το πρότυπο πλαίσιο. Η επαφή με τη φύση και κυρίως με το βουνό, σας βοηθούν να κάνετε ασκήσεις εποπτείας. Η Κρυσταλλοθεραπεία και οι ασκήσεις μνήμης, θα ήταν καλό να μην λείπουν από τη ζωή σας. Δώστε προσοχή στις τάσεις απομόνωσης.

Ευαίσθητη περιοχή: Σκελετός- Γόνατα

Υδροχόος

Αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι από τη φύση σας, έχετε ανάγκη από βαθμούς ελευθερίας. Η ανατρεπτική σας φύση δεν ανέχεται περιορισμούς και ούτε συμβιβάζεται. Πρωτοπόροι και οραματιστές, ζείτε κυρίως στο μέλλον. Όμως, οι ταχύτητες εκεί είναι πολύ μεγάλες, και το νευρικό σας σύστημα καταπονείται διαρκώς. Προσοχή λοιπόν! Γίνετε δημιουργοί και διοχετεύστε την “ηλεκτρική” σας ενέργεια, σε στόχους που εξυπηρετούν την αλτρουιστική σας διάθεση! Ο βελονισμός, η μαγνητοθεραπεία, και ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός είναι τα ιδανικά πεδία για εσάς.

Ευαίσθητη περιοχή: Νευρικό σύστημα, κυκλοφορικό.

Ιχθύες

Είστε οι τελευταίοι του ζωδιακού, αλλά οι μοναδικοί που συντονίζεστε με το σύμπαν ολόκληρο. Οτιδήποτε έχει να κάνει με σύνθεση, είναι το σημείο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι στο στοιχείο σας. Ο διαλογισμός, η προσευχή και οι Καλές Τέχνες, είναι τα πεδία που συντονίζεται η διαίσθησή σας. Έχετε πλήρη εικόνα του όλου, αλλά δυσκολία στο να μιλήσετε με κάθε λεπτομέρεια για αυτό. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και αφήστε την ελεύθερη να σας οδηγήσει.

Η δημιουργική σας φαντασία είναι το μεγαλύτερό σας ταλέντο.

Ευαίσθητη περιοχή: Πέλματα
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

https://newageastrology.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης