Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τετ Δεκ 11, 2019 12:15 am

Άρθρα Αστρολογίας


 • Άρθρα Αστρολογίας

  Θεματικές Ενότητες
  Δημοσιεύσεις
  Τελευταία Δημοσίευση
 • Αστρολογια - Ζωδια για αρχαριους


  Στην ενότητα αυτή περιέχονται άρθρα για τους αρχάριους της Αστρολογίας. Οι γενικές ιδιότητες των ζωδίων που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε το ζωδιακό κύκλο που είναι το πρώτο βήμα για να μάθουμε Αστρολογία.
  19 Θεματικές Ενότητες
  44 Δημοσιεύσεις
  Ο πλανήτης Αφροδ...
  Σαβ Αυγ 24, 2019 8:16 am
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Ωροσκόπια Διασήμων


  Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται χάρτες διασήμων προσώπων. Ο σκοπός των δημοσιεύσεων είναι τόσο διδακτικός όσο και ψυχαγωγικός. Τα πρόσωπα που επιλέγονται είναι άλλοτε προσωπικότητες της διανόησης κι άλλοτε απλά celebrities. Μέσα από την ανάλυση μπορεί κανείς να πάρει μία ιδέα του τρόπου που προσεγγίζει ένας αστρολόγος, την προσωπική ανάλυση και τις προβλέψεις ενός προσώπου που ζητά τις υπηρεσίες του. H συζήτηση είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  10 Θεματικές Ενότητες
  13 Δημοσιεύσεις
  Το ωροσκόπιο της...
  Δευ Ιουλ 09, 2018 12:04 am
  Admin Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Εσωτερική Αστρολογία


  Στην ενότητα αυτή δημοσιεύονται άρθρα του συστήματος της Εσωτερικής Αστρολογίας όπως διαμορφώθηκε κυρίως από το Θεοσοφικό Κίνημα και τους συνεχιστές του. Η αλληλεπίδραση της Αστρολογίας και του Εσωτερισμού, είτε μέσα από τη Θεοσοφία ή την Καμπάλλα ή άλλα συστήματα περιγράφεται σε άρθρα αυτής της ενότητας. H συζήτηση είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  17 Θεματικές Ενότητες
  19 Δημοσιεύσεις
  Εσωτερική Αστρολ...
  Πεμ Δεκ 13, 2018 12:21 am
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Ψυχολογικη Αστρολογια


  Στην ενότητα αυτή δημοσιεύονται άρθρα που αναφέρονται σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε Ψυχολογική Αστρολογία. Αυτή δεν είναι παρά μία αλληλεπίδραση μεταξύ της Αστρολογίας και διαφόρων σχολών της Αστρολογίας από τις οποίες οι κυριότερες είναι η Αναλυτική Ψυχολογία και η Συστημική Ψυχολογία. Άρθρα που παρουσιάζουν την αλληλεπίδραση των συστημάτων αυτών περιλαμβάνονται σε αυτή την ενότητα. H συζήτηση είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  19 Θεματικές Ενότητες
  20 Δημοσιεύσεις
  Η Αφροδίτη και ο...
  Πεμ Ιουν 21, 2018 11:51 pm
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Ψυχολογία και Αστρολογία Σχέσεων


  Στην ενότητα αυτή δημοσιεύονται άρθρα που εξετάζουν τις σχέσεις από την αστρολογική και την ψυχολογική τους πλευρά. Οι ρόλοι μας στις σχέσεις, οι συμπεριφορές των ζωδίων και των στοιχείων και ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε περιγράφονται σε αυτή την ενότητα. H συζήτηση είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  4 Θεματικές Ενότητες
  4 Δημοσιεύσεις
  Αστρολογία και Σ...
  Τετ Ιουλ 04, 2012 11:29 pm
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Συμβουλευτικη Αστρολογια


  Στην ενότητα αυτή περιγράφουμε τη σχέση της Αστρολογίας με τη Συμβουλευτική και πώς μπορεί η αστρολογική θεώρηση να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε πρακτικά τη ζωή μας και να βρούμε την κατεύθυνση που χρειαζόμαστε για την ατομική μας και τη συλλογική πρόοδο.
  13 Θεματικές Ενότητες
  15 Δημοσιεύσεις
  Ο Δίας στον Τοξό...
  Δευ Νοε 12, 2018 12:24 am
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Εξελικτική Αστρολογία


  Εδώ παρουσιάζονται απόψεις σχετικές με την εξελικτική θεώρηση ενός χάρτη. Δηλαδή τη θεώρηση εκείνη που βλέπει στο χάρτη μία μεταφυσική κατεύθυνση. Άρθρα της εξελικτικής σχολής του Jeff Green, του Steven Forrest, του Alan Oken αλλά και παλαιοτέρων ερευνητών όπως ο Dane Rudhyar συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την ενότητα. H συζήτηση είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  0 Θεματικές Ενότητες
  0 Δημοσιεύσεις

 • Transpersonal Astrology


  Στην ενότητα αυτή αναφέρονται άρθρα της σχολής της Transpersonal Astrology που ξεκίνησε ο Dane Rudhyar. Μίξη εξελικτικής, εσωτερικής και ψυχολογικής αστρολογίας, η trasnpersonal αστρολογία έχει τη δική της σχολή με πολλούς οπαδούς ανά τον κόσμο και διάφορους συνεχιστές σε διάφορες χώρες. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  3 Θεματικές Ενότητες
  4 Δημοσιεύσεις
  Αστρολογικές Ερμ...
  Πεμ Ιουν 09, 2011 6:01 am
  scorpiadou Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Ενεργειακή και Βιωματική Αστρολογία (Astrology of Healing)


  Στην ενότητα αυτή περιέχονται δημοσιεύσεις που έχουν να κάνουν με σύνδεση της Αστρολογίας με διάφορα βιωματικά συστήματα αυτογνωσίας. Art therapy, αστρο-δραματοθεραπεία, αστρολογία και κρύσταλλοι ή αστρολογία ιάματα είναι μερικές από την κατηγορίες των θεμάτων αυτής της ενότητας. Επίσης άρθρα ενεργειακής αστρολογία ανήκουν σε αυτή την ενότητα. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  5 Θεματικές Ενότητες
  11 Δημοσιεύσεις
  Σχόλια πάνω στην...
  Τρι Μάης 15, 2012 6:33 am
  Admin Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Συστημική Ωριαία Αστρολογία


  Στην ενότητα αυτή περιλαμβάνονται άρθρα και προσεγγίσεις γύρω από τη σύγχρονη προσέγγιση της Ωριαίας Αστρολογίας. Πέρα από τη μοιρολατρία (και κυριολεκτικά λατρεία της "μοίρας" του ωροσκόπου) η σύγχρονη ωριαία αντιμετωπίζει τον ωριαίο χάρτη ως το πλαίσιο του ατόμου στην κατάσταση όπως ορίζουν οι σύγχρονες συστημικές ή ψυχοκοινωνικές θεωρίες. Άρθρα που σέβονται αυτή την προσέγγιση συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την ενότητα. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  2 Θεματικές Ενότητες
  7 Δημοσιεύσεις
  Βασικές Αρχές συ...
  Παρ Απρ 09, 2010 6:35 am
  papaki Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Ελληνιστική Αστρολογία


  Στην ενότητα αυτή δημοσιεύουμε άρθρα για τις τεχνικές και τις ερμηνείες της Αστρολογίας της Ελληνιστικής Εποχής. Μέθοδοι και τεχνικές που άλλες χρησιμοποιούνται ως σήμερα κι άλλες έχουν ξεχαστεί. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  2 Θεματικές Ενότητες
  2 Δημοσιεύσεις
  Τεχνικές και Μυσ...
  Δευ Οκτ 19, 2009 10:45 pm
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Κινέζικη Αστρολογία


  Στην ενότητα αυτή περιέχονται άρθρα που αναφέρονται Κινέζικη Αστρολογία. Δείτε τις διαφορές της Κινέζικης Αστρολογίας από τη Δυτική και γνωριστείτε με μία διαφορετική κουλτούρα και ένα άλλο πολιτισμό. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  2 Θεματικές Ενότητες
  2 Δημοσιεύσεις
  Τα Πέντε Στοιχεί...
  Τρι Οκτ 20, 2009 3:10 am
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Ινδική Αστρολογία


  Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται άρθρα που αφορούν τη Ινδική Αστρολογία. Δείτε τις διαφορές της Ινδικής Αστρολογίας από τη Δυτική και εξοικειωθείτε με ένα διαφορετικό τρόπο ανάλυσης των συμβόλων και διενέργεια της πρόβλεψης. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  6 Θεματικές Ενότητες
  6 Δημοσιεύσεις
  Σακης Ρουβας .Ηλ...
  Πεμ Δεκ 30, 2010 7:42 am
  Admin Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Η φιλοσοφια της Αστρολογιας


  Στην ενότητα αυτή δημοσιεύονται άρθρα που προβληματίζονται για την ίδια τη φύση της Αστρολογίας. Ποια είναι η φύση της αστρολογικής επίδρασης; Πώς μας επηρεάζουν τα άστρα; Μέσα από τέτοια ερωτήματα η ενότητα προσπαθεί να προσεγγίσει φιλοσοφικά το τι είναι η Αστρολογία και τι σημαίνουν τα αστρολογικά σύμβολα.
  10 Θεματικές Ενότητες
  10 Δημοσιεύσεις
  Αιτία και Αποτέλ...
  Κυρ Σεπ 02, 2018 10:45 pm
  Admin Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Συνεντεύξεις Αστρολόγων


  Στην ενότητα αυτή παρουσιάζονται συνεντεύξεις αστρολόγων και άλλων συναδέλφων του εναλλακτικού χώρου. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  2 Θεματικές Ενότητες
  2 Δημοσιεύσεις
  Γιάννης Καλοκύρη...
  Τρι Φεβ 01, 2011 11:12 pm
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση

 • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσειςΥπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
 • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσειςΔεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
 • Η Δ.Συζήτηση είναι κλειδωμένηΗ Δ.Συζήτηση είναι κλειδωμένη