O Άρης στην Αστρολογία. Τι είδους πολεμιστής είσαι;

Πήγαινε κάτω

O Άρης στην Αστρολογία. Τι είδους πολεμιστής είσαι; Empty O Άρης στην Αστρολογία. Τι είδους πολεμιστής είσαι;

Δημοσίευση από vpapadolias Την / Το Δευ Αυγ 05, 2013 10:17 pm

Ένιωσες ποτέ μεγάλο θυμό; Ότι πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου; Ότι πρέπει να σταθείς απέναντι σε όσους επιβουλεύονται το ανθρώπινο δίκαιο; Όχι μόνο το δικό σου, αλλά το δίκαιο γενικώς, βρε αδελφέ. Δεν ξεσηκώνεσαι όταν βλέπεις να κυριαρχεί το άδικο;

Ποιος νομίζεις ότι είναι αυτός που σε ξεσηκώνει να παλέψεις; Να δείξεις τα δόντια σου, να φωνάξεις, να σταθείς μπροστά σε όσους έχουν κάνει τα σχέδια τους για να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλουν;

Είναι ο Άρης βέβαια. Η "δύναμη" σου όπως λένε στις συστημικές αναπαραστάσεις. Το ηλιακό σου πλέγμα. Εκείνος που σε βοηθάει τη δύσκολη στιγμή να ξεχάσεις ότι πεινάς, ότι φοβάσαι, ότι έχεις αφήσει μια δουλειά στη μέση. Ο Ηρακλής κατά τους Βαβυλώνιους (όπου ο Άρης έμοιαζε περισσότερο με τον Ηρακλή, παρά με τον δικό μας Άρη), ο Σαμ στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών που υπερασπίζεται τον Φρόντο, ακόμη κι όταν αυτός χάνει τις αισθήσεις του, ο παλιός καλός Άρης που ανεβάζει την αδρεναλίνη και βγάζει τον πολεμιστή από μέσα μας.

Και τι γίνεται στο δικό σου χάρτη; Σε ποια θέση είναι ο Άρης και τι είδους πολεμιστή βγάζει από μέσα σου;

Εξαρτάται από τη θέση του...

Αν ο Άρης σου είναι στον Κριό, δεν σου δίνει και πολύ υπομονή. Παίρνεις φωτιά γρήγορα και επιτίθεσαι άμεσα. Συχνά χειροδικώντας. Έχεις όμως μεγάλη αίσθηση δικαιοσύνης και ζητάς συγγνώμη, αν τα κάνεις θάλασσα. Χρειάζεσαι περισσότερη αυτοσυγκράτηση και περισσότερη υπομονή. Ένας δίκαιος στρατηγός θα σε βοηθήσει δίνοντας σου το σωστό στόχο.

Αν ο Άρης σου είναι στον Ταύρο, έχεις μάθει να περιφράζεις. Περιχαρακώνεις το οικόπεδο σου και δεν αφήνεις κανέναν να μπει στα χωράφια σου. Όσο δραστηριοποιείται απέξω ο εχθρός δε σε ενοχλεί, αν οικειοποιηθεί κάτι δικό σου όμως γίνεσαι αμείλικτος. Θα πρέπει να δείξεις προσοχή όμως στις καθυστερήσεις. Συχνά αξίζει να προλαβαίνεις τον εχθρό πριν μπει στο σπίτι σου.

Αν ο Άρης σου είναι στους Διδύμους, είσαι καλός στον κλεφτοπόλεμο. Βρίσκεις τις ευκαιρίες και τις αδυναμίες στην άμυνα του αντιπάλου και μπαίνεις και του κλέβεις τα όπλα. Καλή η τακτική ως ένα βαθμό, όμως δεν εξασφαλίζει νίκη κατά κράτος. Χρειάζεσαι περισσότερο στρατηγική θεώρηση για να νικήσεις. Δώσε ένα όραμα στους συντρόφους σου και φτιάξε μία ομάδα, αντί να δουλεύεις μόνος.

Αν ο Άρης σου είναι στον Καρκίνο, είσαι καλός στο να φεύγεις. Αποφεύγεις συνήθως τις μάχες, εκτός αν έχεις διασφαλίσει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Είσαι ιδανικός στο να επιλέγεις το πεδίο της μάχης. Δίνεις τις μάχες εκεί που γνωρίζεις τις ρεματιές που δεν ξέρει ο εχθρός. Και χρησιμοποιείς την ίδια τη βιασύνη του. Η υποχώρηση σου λειτουργεί ως παραπλάνηση. Το πρόβλημα σου; Μετά από 2-3 φορές έχουν μάθει την τακτική σου.

Αν ο Άρης σου είναι στον Λέοντα, είσαι επειδικτικός στις συγκρούσεις. Βγαίνεις στην αρένα, τινάζοντας τη χαίτη και ζητώντας να σε προσκυνήσουν. Όποιος δεν τον πράξει, τον ταπεινώνεις οικτρά, για να μην μπορέσει να ξανασηκώσει κεφάλι εναντίον σου. Το πρόβλημα σου; Δεν καταλαβαίνεις πότε σε δουλεύουν. Έτσι είναι εύκολο να φθαρείς από μέσα. Μέχρι να είναι πολύ αργά.

Αν ο Άρης σου είναι στην Παρθένο, ξέρεις να χρησιμοποιείς τους νόμους για να αμυνθείς. Θα επικαλεστείς την εξουσία του συστήματος για να τιμωρήσεις έναν ενοχλητικό και θα συνεργαστείς άψογα με τα όργανα της τάξης. Για σένα οι κανόνες είναι για να τηρούνται κι οι εξυπνάδες πληρώνονται. Όποιος παρανομεί, θα πρέπει να ξέρει ότι θα σε βρει μπροστά του.

Αν ο Άρης σου είναι στο Ζυγό, οι μάχες σου είναι επιλεκτικές. Σε κουράζουν οι συνεχείς αναμετρήσεις, όμως, αν μπορείς να επιδείξεις ικανότητες αναμέτρησης, δεν τις αρνείσαι. Η καλύτερη σου κατάσταση είναι το ένας προς ένα. Μία old fashioned μονομαχία είναι το καλύτερο σου για να αποδείξεις αυτό που θες να αποδείξεις. Μόνο πρόβλημα; Κουράζεσαι γρήγορα.

Αν ο Άρης σου είναι στο Σκορπιό, ξέρεις να στήνεις παγίδες. Οι άλλοι πέφτουν μέσα ανυποψίαστοι κι εσύ δεν χαμογελάς καν φανερά. Η εκδίκηση είναι καλύτερη όταν δεν ξέρουν από πού έρχεται οι άλλοι. Η μεταφυσική είναι για σένα επίσης ένα πιθανό εργαλείο. Δεν την πιστεύεις, αλλά, αν δουλεύει, γιατί όχι; Μόνο σου πρόβλημα; Σε αναλώνει ο ίδιος ο θυμός σου.

Αν ο Άρης σου είναι στον Τοξότη, η συνήθης απάντηση σου είναι η απαξίωση. Μπορεί να επιτεθείς σε κάποιον για το άδικο του, τελικά όμως δε θα καθίσεις να συνεχίσεις την επαφή μαζί του. Απαξιείς. Μόνη εξαίρεση που θα μείνεις η ιδεολογική μάχη. Δύσκολα θα δώσεις χώρο σε κάποιον, αν πιστεύεις ότι ιδεολογικά έχεις δίκιο. Μόνο σου πρόβλημα; Φανατίζεσαι.

Αν ο Άρης σου είναι στον Αιγόκερω, στέκεις συνήθως φράκτης. Είσαι αυτός που θα βγει μπροστά να εμποδίσει την επέλαση του ιππικού. Με μια κατασκευή απρόσβλητη από τις επιθέσεις. Συνήθως είσαι μόνος στην αντιμετώπιση αυτή, καθώς οι περισσότεροι λακάνε. Αλλά αυτό αποδεικνύει απλά ότι όλοι οι άνθρωποι δεν αξίζουν να είναι ίσοι. Γι' αυτό πρόσεξε! Μην υπερασπίζεσαι λάθος ανθρώπους.

Αν ο Άρης σου είναι στον Υδροχόο, δεν σε ιντριγκάρουν οι μάχες εκ του συστάδην. Προτιμάς να πολεμάς τους άλλους από μακριά. Με το γραπτό λόγο, με τον πόλεμο των ιδεών. Σε μία πρωτόγονη εποχή θα εφεύρισκες μηχανισμούς να γλιτώσεις το σώμα με σώμα. Ένα είδος Μαγκάιβερ ας πούμε. Βασικό πρόβλημα σου; Δεν λειτουργείς αν χάσεις την ψυχραιμία σου.

Αν ο Άρης σου είναι στους Ιχθύς, δεν θυμώνεις εύκολα. Όμως, όταν θυμώνεις, γίνεσαι πραγματικά κακός. Θα βρεις τη συναισθηματική αδυναμία του αντιπάλου και θα τον πατήσεις. Για λίγο, μέχρι να σου φύγει, αλλά εκείνο το λίγο θα είσαι σαν τρελός. Κι ο Κορκονέας μ' αυτόν τον Άρη αιματοκύλισε την Αθήνα. Καλύτερη αντιμετώπιση; Βάλε κάποιον άλλον να τιμωρήσει αυτόν που θεωρείς άδικο. Σίγουρα θα το κάνει πιο μετρημένα.
vpapadolias
vpapadolias
Πολύ έμπειρο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1061
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2009
Ηλικία : 48
Τόπος : Αθήνα

http://astro-journal.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης