Ο Άρης στον Υδροχόο και η επίδραση του μέχρι το Νοέμβριο

Πήγαινε κάτω

Ο Άρης στον Υδροχόο και η επίδραση του μέχρι το Νοέμβριο Empty Ο Άρης στον Υδροχόο και η επίδραση του μέχρι το Νοέμβριο

Δημοσίευση από vpapadolias Την / Το Παρ Ιουν 22, 2018 12:15 am

Μπαίνουμε λοιπόν σιγά σιγά στο καλοκαίρι του 2018 και αφήνουμε πίσω τις δύσκολες όψεις του Άρη με τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και το μεσοδιάστημα τους για να εισέλθουμε σε μία νέα φάση εξελίξεων που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε Αποκάλυψη Προθέσεων. Είναι γεγονός ότι στην πρόθεση αποκαλύψεων συνηγορούν διάφοροι αστρολογικοί παράγοντες ως το Νοέμβρη. Πρώτα από όλα ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου, ζώδιο που κυβερνάται από τον Ουρανό και έχει την τάση να ανοίγει όλα τα χαρτιά του στον τραπέζι. Και δεύτερον το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο που ενισχύει την Ουράνια Προδιαγραφή του.
Πράγματι ήδη από τις 10 Μαίου ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω και την 28 μοίρα εισέρχεται σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στις 29 του Κριού. Το πρώτο τετράγωνο με τον Ουρανό λοιπόν κρατάει χοντρικά μέχρι τις 22 Μαίου που ο Άρης περνάει στις 2 μοίρες του Υδροχόου, αφήνοντας πίσω τον Ουρανό στις 0 μοίρες του Ταύρου. Κατά το διάστημα αυτό αναμένεται σπάσιμο δεσμών σε πολλές καταστάσεις που χρονίζουν. Διακοπή συνεργασιών, παραιτήσεις στελεχών, αποχωρήσεις, ακόμη και διακοπή παρατεταμένων δεσμεύσεων, φυλακίσεων, συμβολαίων είναι πιθανή.

Από τις 22 ως τις 29 Μαίου σε ένα διαρκές τρίγωνο με τον Ήλιο ο Άρης φέρνει φρεσκάρισμα και αναδιάταξη σε αρκετές καταστάσεις και μία αίσθηση ανανέωσης. Τα κενά που έχει δημιουργήσει το 1ο τετράγωνο Άρη Ουρανού γίνεται προσπάθεια να καλυφθούνε με αναδιάταξη δυνάμεων και συμφωνιών.

Από τις 4 Ιουνίου ως τις 15 Ιουνίου ο Άρης έρχεται σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και ξεκινά σειρά ενεργειών για να κλείσει ομαδικές υποχρεώσεις και να φροντίσει να τηρηθούν ηθικές δεσμεύσεις. Ακολουθεί αντίθεση με την Αφροδίτη από τις 18 ως τις 22 Ιουνίου που προκαλεί κάποιες συγκρούσεις με άτομα που προσπαθούν να προτείνουν νέους τρόπους δράσης, οι οποίοι όμως βασίζονται περισσότερο σε ατομικές πρωτοβουλίες παρά σε ατομικές προσπάθειες. Παρά την αντίθεση οι αντιπαρατιθέμενοι θα νιώθουν επίσης και αμοιβαία έλξη.

Από τις 24 Ιουνίου ως τις 4 Ιουλίου ο Άρης περνάει τη μεταβατική φάση της αναδρομής του πάνω στην 9η μοίρα. Άτομα που έχουν στο χάρτη τους πλανήτες από 8 ως 10 μοίρες των σταθερών είναι σημαντικό να διαχειριστούν το πείσμα και τη διαφορά αξιών και ιδεών εκείνο το διάστημα, ενώ άτομα που έχουν πλανήτες σε ζώδια του αέρα σε αυτή τη μοίρα είναι πιθανό να έχουν οπισθοχώρηση σε κάποια σχέδια που φαίνονταν πολλά υποσχόμενα από τις αρχές Μαίου και μετά.

Από τις 18 ως τις 22 Ιουλίου ο Άρης έρχεται ξανά σε σύνοδο με το Νότιο Δεσμό και αντίθεση με τον Βόρειο, ενώ συμμετέχει και στην έκλειψη του Ιουλίου οδηγώντας σε αντιπαραθέσεις που βασίζονται σε θέματα ηθικής και διαφορών στο πώς βλέπουμε τα πράγματα σε σχέση με τους άλλους. Πολλές αποχωρήσεις και διαφωνίες μπορεί να υπάρξουν καθώς και άνθρωποι που θα διαχωρίσουν τη θέση τους σε καταστάσεις. Άτομα με έντονη προσωπικότητα μπορεί επίσης να διαχωρίσουν τη θέση τους από ομάδες και να συμπαρασύρουν κάποιους μαζί τους σε διασπαστικές κινήσεις. Καθώς ο Πλούτωνας βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Άρη Κρόνου, έχουμε μεγάλη πιθανότητα να φύγουν από τη ζωή άτομα που είχαν χρονίζοντα θέματα υγείας.

Από 28 Ιουλίου ως 10 Αυγούστου ο Άρης κάνει το δεύτερο τετράγωνο του με τον Ουρανό και επαναφέρει τα σενάρια αποχωρήσεων, αποκαλύψεων και αντιπαραθέσεων για οικονομικούς όρους. Ξαφνικές προτάσεις μπορεί να έρθουν επίσης για καλύτερη δουλειά με οικονομικούς όρους - έκπληξη. Οι ευκαιρίες θα έρθουν ξαφνικά και ξαφνικά επίσης θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Τυχόν απομακρύνσεις στελεχών ή αποχωρήσεις που δεν έγιναν το Μάιο ίσως γίνουν τώρα. Μακρινά ξαφνικά ταξίδια ίσως νιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε για να ξεφύγουμε. Πρόσφυγες ή άνθρωποι που έχουν ανάγκη μπορεί να βρουν ξαφνική ευκαιρία να απεγκλωβιστούν από ξαφνικό άνοιγμα συνόρων. Ξαφνική κατάρρευση κάποιων φρουρήσεων ίσως επιβοηθηθεί κι από εθελοντικές ή ακτιβιστικές οργανώσεις. Διαδηλώσεις οικονομικού, οικολογικού ή ακτιβιστικού περιεχομένου ίσως δούμε να γίνονται. Ξαφνικές καταρρεύσεις τραπεζών ή αναδιαρθρώσεις ή εξαγογές από το πουθενά είναι επίσης μέσα στην ατζέντα. Τυχόν εξαγορές ή ενέργειες τέτοιου είδους που είχαν ξεκινήσει το Μάιο ίσως αναθεωρηθούν, ίσως υπάρξει αντίδραση από τους θιγόμενους και υπάρξουν καθυστερήσεις ή ίσως κάποιοι εκμεταλλευτούν την δεύτερη ευκαιρία. Ξαφνικά και απότομα αλλάζουν χέρια αρκετά χρήματα ενδεχομένως και με ηλεκτρονικό τρόπο ή ηλεκτρονικές συναλλαγές. Διαδικτυακός ακτιβισμός έναντι των τραπεζών είναι επίσης πιθανός ή ξαφνική αναβάθμιση των τραπεζών σε διαδικτυακές υπηρεσίες. Γενικά η ταχύτητα αλλαγής υποδομών αυξάνεται και απότομα γίνεται προσαρμογή σε πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.

Από τις 13 Αυγούστου ο Άρης εισέρχεται πάλι στον Αιγόκερω και γίνεται προσπάθεια να επιβραδυνθούν οι εξελίξεις με όσα ξεκίνησαν τα δύο τετράγωνα του Ουρανού. Καθώς όμως ο Άρης αυτό το διάστημα δεν κάνει όψεις ακριβείας, δείχνει να λειτουργεί παγιοποιητικά και να επιβάλλει λύσεις από πάνω προς τα κάτω, σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα. Στην παγιοποποίηση αλλαγών ίσως και με νέα νομοθεσία συμβάλλει και το διαρκές τρίγωνο Κρόνου Ουρανού που γίνεται αυτό το μήνα.

Από 25 ως 30 Αυγούστου ο Άρης περνάει τη φάση ορθοδρόμησης του. Οι κρατικές παρεμβάσεις αναθαρρούν και γίνεται μία προσπάθεια ελέγχουν των εξελίξεων. Γίνεται προσπάθεια να λυθούν θέματα λειτουργίας της κυβέρνησης με τις κατάλληλες αλλαγές, ενώ αλλάζει σε αρκετά σημεία η λειτουργία του κράτους.

Από 11 ως 23 Σεπτεμβρίου ωστόσο ο Άρης ξαναμπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου και ξανακάνει τετράγωνο με το Ουρανό επαναφέροντας θέματα αμφισβήτησης και διαχωρισμού θέσεων. Νέες πιθανές επιθετικές κινήσεις εξαγορών, μπορεί να λάβουν χώρα είτε με κρατικές συμφωνίες, είτε μέσω εξαγορών τραπεζών.

Από 24 Σεπτεμβρίου ως 1 Οκτωβρίου νέο τρίγωνο του Άρη με Ερμή και Ήλιο βοηθούν σε πρόοδο σε διαπραγματεύσεις και προσαρμογές θέσεων για να προκύψει νέα σύνθεση. Το ίδιο διάστημα όμως τελειώνουν και υποθέσεις με θανάτους συμβολικούς ή κυριολεκτικούς από το παρελθόν καθώς ο Άρης ξανακάνει όψη με το Νότιο Δεσμό κι επιπλέον δημιουργεί και πάλι πλανητική εικόνα με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Έτσι αυτό το διάστημα έχουμε την πλανητική εικόνα Άρης/Κρόνος = Νότιος Δεσμός/Κρόνος = Πλούτων.

Από τις 8 Οκτωβρίου ως 14 Οκτωβρίου νέο θέμα αντιπαράθεσης προκύπτει με την στάσιμη Αφροδίτη στο Σκορπιό με την οποία ο Άρης κάνει τετράγωνο πάλι στην 10η μοίρα. Προσοχή σε όσους έχουν σε αυτές τις μοίρες προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο για κλοπές, ξεγέλασμα από πρόσωπα που αναζητούν κέρδος, τρίτα πρόσωπα σε σχέσεις ή σχέσεις με απώτερο σκοπό το χρήμα. Business στο χρηματιστήριο με σκοπό την κερδοσκοπία είναι πιθανό να παρατηρηθούν μετά τις επιχειρήσεις που θα έχουν αλλάξει χέρια το προηγούμενο διάστημα. Προβλήματα στα κρατικά έσοδα ίσως οδηγήσουν σε ευκαιριακές αποφάσεις καταλήστευσης από μέρους του κράτους. Αυξημένοι φόροι ή λάθος υπολογισμοί φόρων μπορεί να είναι στην ημερήσια διάταξη.

Παράλληλα την ίδια περίοδο Άρης και Αφροδίτη θα έχουν επαφή με το μεσοδιάστημα Κρόνου Ποσειδώνα. Ασθένειες μακροχρόνιες ίσως παρουσιάσουν έξαρση από μολύνσεις ή γενικότερη αδυναμία και θα θελήσουν προσοχή. Απογοήτευση και διαμαρτυρία του κόσμου ίσως εκδηλωθεί από αποφάσεις του κράτους που θα απογοητεύσουν.

Από 19 ως 22 Οκτωβρίου ο Άρης στο μεσοδιάστημα Πλούτωνα Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε συμφωνίες μυστικές για να κλείσουν καταστάσεις και να καλυφθούν κακώς κείμενα που είχαν εκδηλωθεί το προηγούμενο διάστημα. Από 3 ως 7 Νοεμβρίου νέο πέρασμα του Άρη από το Μεσοδιάστημα Πλούτωνα Χείρωνα μπορεί να δώσει παραίτηση προσπαθειών μετά από αδυναμία πλέον να αγωνιστεί κανείς περαιτέρω. Κι από 8 ως 15 Νοεμβρίου ο Άρης σε τρίγωνο πλέον με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό οδηγεί σε συμβιβασμούς που περιέχουν διαζύγια και αποχωρήσεις μεν, πλην όμως με όρους πιο λογικούς και αμοιβαίες παραχωρήσεις.

Γενικά έχουμε μία περίοδο λοιπόν αρκετά έντονη που επιπλέον λόγω της φύσης του ζωδίου του Υδροχόου θα σημάνει και έναν πόλεμο στο νοητικό πεδίο. Ίσως παρά το ότι νομίζουμε να μην δούμε άμεσα πολεμικές ενέργειες παρά περισσότερο πόλεμο νεύρων και κινητοποίηση του κόσμου, προκειμένου να δημιουργηθούν μέτωπα στο νοητικό πόλεμο ιδεών που θα υπάρξει. Η περίοδος επίσης μπορεί να σημάνει πόλεμο χαρακωμάτων με συνεχή αλλαγή θέσεων, προώθηση και οπισθοχώρηση και ενίοτε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος της περιόδου αυτής θα υπάρχει αρκετή νοητική κούραση πλέον και ενδεχομένως και κατάρρευση. Συνεπώς μεγάλο απόθεμα επαναστατικής ενέργειας θα έχει ξοδευτεί κι ίσως αυτό να διευκολύνει μετά στην επιβολή λύσεων αφού θα έχει εκτονωθεί η ενέργεια των μαζών. Σε ατομικό επίπεδο όμως δεν αποκλείεται πρόοδος που θα προκύψει από ατομικές ενέργειες από όσους θα έχουν το θάρρος να κάνουν τομές και να εκμεταλλευτούν οικονομικές ευκαιρίες.
vpapadolias
vpapadolias
Πολύ έμπειρο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1061
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2009
Ηλικία : 48
Τόπος : Αθήνα

http://astro-journal.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης