Όροι χρήσης

Πήγαινε κάτω

Όροι χρήσης Empty Όροι χρήσης

Δημοσίευση από Admin Την / Το Παρ Οκτ 16, 2009 11:28 pm

Όροι χρήσης του New Age Astrology

Η εγγραφή στο New Age Astrology είναι δωρεάν. Στην κοινότητα δραστηριοποιούνται όσοι αγαπούν την αυτογνωσία και ασχολούνται με την αστρολογία ή άλλες βιωματικές τεχνικές αυτοανακάλυψης. Η δημοσίευση άρθρων και μηνυμάτων είναι ελεύθερη, εφόσον:

- τηρεί στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας και δεν είναι προσβλητική
- δεν παραβιάζει το κοινό αίσθημα από πλευράς αισθητικής ("σκληρές" εικόνες) ή έκφρασης
- δεν περιέχει ρατσιστικό ή ακατάλληλο για ανηλίκους περιεχόμενο

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι θα τηρούν τους παραπάνω όρους με όλα τα δυνατά περιθώρια ελαστικότητας, εφόσον όμως διαπιστώνουν και τη γενικότερη αντίδραση των μελών της κοινότητας θα υποχρεώνονται σε ενέργειες άμεσης απομάκρυνσης των δημοσιεύσεων.

Τα μέλη της ιστοσελίδας δύνανται να διατηρούν την ανωνυμία τους, την οποία δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτουν άλλα μέλη της κοινότητας για οιονδήποτε λόγω χωρίς να έχουν την άδεια τους. Κατ' εξαίρεση τα μέλη της ομάδας διαχείρισης, οι εκπαιδευτές και ο γενικός διαχειριστής (Admin) είναι υποχρεωμένοι να δηλώνουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο προφίλ τους. Κάθε μέλος επιτρέπεται να έχει μόνο ένα προφίλ με την εξαίρεση του γενικού διαχειριστή που για τεχνικούς λόγους θα λειτουργεί μέσα από το προφίλ του Admin, ενώ θα δημοσιεύσει αρθρογραφία και μηνύματα μέσα από διαφορετικό χρήστη.

Η ιστοσελίδα δε φέρει ευθύνη για τυχόν αδικήματα λογοκλοπής ή παράνομης αντιγραφής, καθώς πρακτικά είναι αδύνατο να γνωρίζει όλες τις πιθανές πηγές αντιγραφής που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο ή στον έντυπο χώρο. Τυχόν αδικήματα τέτοιας μορφής επιβαρύνουν αναγκαστικά το συγγραφέα. Σε περίπτωση επισήμανσης της αντιγραφής πάντως και επιβεβαίωσης της, η ιστοσελίδα υποχρεούται στην άμεση απόσυρση της δημοσίευσης με ή χωρίς την άδεια του συγγραφέα.

Οι δημοσιεύσεις των άρθρων των συνεργατών και μελών αποτελούν πνευματική τους ιδιοκτησία, την οποία μπορούν να διαχειρίζονται κατά βούληση, εκτός αν υπάρχει άλλη έγγραφή συμφωνία με τους υπευθύνους της ιστοσελίδας. Οι συγγραφείς ωστόσο δε δύνανται να αποσύρουν δημοσίευση τους από την ιστοσελίδα μετά την παρέλευση του διαστήματος που έχουν δικαίωμα διόρθωσης της (1 ώρα).

Η κοινότητα δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές που νομίζουν ότι μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες, να αναρτούν μηνύματα για την εργασία τους. Η δυνατότητα αυτή δίνεται χωρίς ανταλλάγματα και στα πλαίσια της προώθησης της αστρολογίας της αυτογνωσίας αρκεί να τηρείται μία σχετική δεοντολογία και να μη γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός με άλλους συναδέλφους τους που επίσης δημοσιεύουν μηνύματα στην ιστοσελίδα.

Παρά τη δυνατότητα που δίνει η ιστοσελίδα, δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση στις υπηρεσίες που παρέχει ο κάθε εκπαιδευτής είτε διαδικαστικά είτε φορολογικά, ούτε φέρει κάποια ευθύνη για το είδος της συναλλαγής όσον αφορά την υπηρεσία.

Η ιστοσελίδα δεν παρέχει σε καμία περίπτωση τους πόρους της ιστοσελίδας στη διάθεση των εκπαιδευτών για να παρέχουν υπηρεσίες μέσω αυτής εκτός εάν υπάρχει σαφής τέτοια συμφωνία και έχει ανακοινωθεί στα μέλη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί χρήση των μέσων της ιστοσελίδας είτε φανερά είτε μυστικά (με γνωστοποίηση π.χ. αλληλογραφίας από μέλος που του παρέχονται αυτές οι υπηρεσίες) η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης των δικαιωμάτων χρήσης της σελίδας από το συγκεκριμένο εκπαιδευτή.

Οι εκπαιδευτές δύνανται παρόλα αυτά να παραπέμπουν σε προσωπικά τους στοιχεία (blog, ιστοσελίδα, email αλλά όχι φόρουμ είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσω τρίτου ιστοτόπου) στο οποίο θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να ανατρέχει εφόσον επιθυμεί να του παρασχεθούν υπηρεσίες ή μαθήματα.

Στις παρεχόμενες υπηρεσίες δε δύνανται να συμπεριλαμβάνονται υπηρεσίες άμεσων αστρολογικών προβλέψεων ή μαντείας. Η ιστοσελίδα στα πλαίσια της προώθησης της αστρολογίας αυτογνωσίας επιθυμεί να επιτρέπει αναρτήσεις μόνο για υπηρεσίες που αφορούν την άσκηση της συμβουλευτικής αστρολογίας ή τουλάχιστον εκείνης της αστρολογίας που είναι τόσο επαρκής μεθοδολογικά, ώστε να σέβεται τα χρήματα και το χρόνο του αναγνώστη. Υπηρεσίες που αφορούν άμεση τηλεφωνική πρόβλεψη (εντός 5'), μελλοντολογικές υπηρεσίες, κληρονομικό χάρισμα, ταρώ, κλπ, δεν περιλαμβάνονται σε αυτές.

Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα εφόσον η γενικότερη δημόσια δράση του εκπαιδευτή στο διαδίκτυο ή και αλλού δεν υποδεικνύει προδιάθεση προς την άσκηση ενσυνείδητης αστρολογίας ή μεθόδων πραγματικής αυτογνωσίας ή συμβουλευτικής αλλά προς την παροχή υπηρεσιών "πρόχειρης" πρόβλεψης γεγονότων (όπως τα παραδείγματα που αναφέρθηκαν) να του αφαιρέσει το δικαίωμα ανάρτησης μηνυμάτων που αφορούν τις υπηρεσίες του.

Σε περίπτωση μη τήρησης κάποιων στοιχειωδών κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας (απάτη, αθέτηση υποσχέσεων, κλπ) η ιστοσελίδα επιθυμεί να ενημερώνεται για τυχόν τέτοια κρούσματα για να εξετάσει σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων καταγγελιών τη στέρηση της δυνατότητας τέτοιων αναρτήσεων σε μεμονωμένους εκπαιδευτές.

Σας ευχόμαστε καλή διαμονή στην κοινότητα..
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

https://newageastrology.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης