Όροι ένταξης στην ομάδα των Εκπαιδευτών

Πήγαινε κάτω

Όροι ένταξης στην ομάδα των Εκπαιδευτών Empty Όροι ένταξης στην ομάδα των Εκπαιδευτών

Δημοσίευση από Admin Την / Το Πεμ Οκτ 22, 2009 10:53 pm

Η κοινότητα δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές που νομίζουν ότι μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες, να αναρτούν μηνύματα για την εργασία τους. Η δυνατότητα αυτή δίνεται χωρίς ανταλλάγματα και στα πλαίσια της προώθησης της αστρολογίας της αυτογνωσίας αρκεί να τηρείται μία σχετική δεοντολογία και να μη γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός με άλλους συναδέλφους τους που επίσης δημοσιεύουν μηνύματα στην ιστοσελίδα.

Προκειμένου να τεκμηριώσουν την ικανότητα τους να παρέχουν υπηρεσίες είναι επιιθυμητό οι εκπαιδευτές να αναρτούν στις σελίδες τους ένα σύντομο βιογραφικό ή / και κάποια δείγματα της δουλειάς τους. Στις ίδιες σελίδες μπορούν επίσης να αναρτούν δημοσιεύσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Ωστόσο, αν και δίνεται η δυνατότητα τέτοιων δημοσιεύσεων αυτό δε σημαίνει ότι η ιστοσελίδα παρέχει αυτονόητα και τους πόρους της στη διάθεση των εκπαιδευτών για να παρέχουν υπηρεσίες μέσω αυτής. Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να υπάρχει σαφής συμφωνία και να έχει ανακοινωθεί στα μέλη. Η ανακοίνωση θα πρέπει να γίνεται στο φόρουμ των εκπαιδευτών και από τον Administrator της σελίδας.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί χρήση των μέσων της ιστοσελίδας είτε φανερά είτε μυστικά (με γνωστοποίηση π.χ. αλληλογραφίας από μέλος που του παρέχονται αυτές οι υπηρεσίες) χωρίς να υπάρχει σχετική άδεια από την ιστοσελίδα, η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης των δικαιωμάτων χρήσης από το συγκεκριμένο εκπαιδευτή.

Οι εκπαιδευτές δύνανται παρόλα αυτά να παραπέμπουν σε προσωπικά τους στοιχεία (blog, ιστοσελίδα, email αλλά όχι φόρουμ είτε άμεσα είτε έμμεσα μέσω τρίτου ιστοτόπου) στο οποίο θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να ανατρέχει εφόσον επιθυμεί να του παρασχεθούν υπηρεσίες ή μαθήματα.

Οι εκπαιδευτές - εφόσον υπάρχει σχετική συμφωνία με την ιστοσελίδα - δύνανται να προσφέρουν υπηρεσίες μαθημάτων και μέσω των πόρων της ιστοσελίδας (συγκεκριμένα και αποκλειστικά μέσω των φόρουμ, αλλά όχι μέσω email). Δε δύνανται όμως να παρέχουν οιεσδήποτε άλλες συμβουλευτικές υπηρεσίες έναντι πληρωμής, είτε μέσω φόρουμ, είτε μέσω email ή άλλων πόρων της σελίδας. Για τέτοιου είδους υπηρεσίες (και μόνο εφόσον έχουν το χαρακτήρα της αυτογνωσίας) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απλά να παραπέμπονται μέσω δημόσιου μηνύματος σε ατομικό ιστοχώρο του εκπαιδευτή.

Η ιστοσελίδα στα πλαίσια της προώθησης της αστρολογίας αυτογνωσίας επιθυμεί να επιτρέπει αναρτήσεις μόνο για υπηρεσίες που αφορούν την άσκηση της αστρολογίας προς μία συμβουλευτική ή τουλάχιστον προς μία επαρκή μεθοδολογικά κατεύθυνση. Υπηρεσίες που αφορούν άμεση τηλεφωνική πρόβλεψη, μελλοντολογικές υπηρεσίες, ταρώ, κλπ, δεν περιλαμβάνονται σε αυτή την κατεύθυνση.

Η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα εφόσον η γενικότερη δημόσια δράση του εκπαιδευτή στο διαδίκτυο ή και αλλού δεν υποδεικνύει προδιάθεση προς την άσκηση αυτού του είδους της - ευσυνείδητης επαγγελματικά - αστρολογίας να του αφαιρέσει το δικαίωμα ανάρτησης μηνυμάτων που αφορούν τις υπηρεσίες του.

Σε περίπτωση μη τήρησης κάποιων στοιχειωδών κανόνων επαγγελματικής δεοντολογίας (απάτη, αθέτηση υποσχέσεων, κλπ) η ιστοσελίδα επιθυμεί να ενημερώνεται για τυχόν τέτοια κρούσματα για να εξετάσει σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων καταγγελιών τη στέρηση της δυνατότητας τέτοιων αναρτήσεων σε μεμονωμένους εκπαιδευτές.

Για την παροχή των πόρων η ιστοσελίδα έχει απλά ρόλο υποστηρικτικό και άνευ αμοιβής ενώ υπεύθυνος φορολογικά για την παροχή των αναγκαίων παραστατικών για τα μαθήματα παραμένει ο ίδιος ο εκπαιδευτής.
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

https://newageastrology.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης