Ενδείξεις μίας καλής συναστρίας (για αρχάριους)

Πήγαινε κάτω

Ενδείξεις μίας καλής συναστρίας (για αρχάριους) Empty Ενδείξεις μίας καλής συναστρίας (για αρχάριους)

Δημοσίευση από vpapadolias Την / Το Πεμ Ιουν 21, 2018 11:48 pm

Ένα θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο είναι το πώς να περάσει καλά με συντροφιά στις διακοπές του. Μπορεί πολλοί από μας να είναι δεσμευμένοι, οι υπόλοιποι όμως είναι ελεύθεροι και έχουν κάθε δικαίωμα να αναζητούν την τύχη τους την περίοδο του καλοκαιριού και των διακοπών τους. Ακόμα κι αν έχουμε όμως τις κατάλληλες προτάσεις, είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει; Κι αν όπως συμβαίνει συνήθως θέλουμε κάτι περισσότερο από το Σεπτέμβριο από μία μόνο περιπέτεια τι γίνεται;

Στο άρθρο που ακολουθεί θα βρείτε αρκετές ενδείξεις που να μπορούν να σας δώσουν να καταλάβετε αν ο άνθρωπος που έχετε μπροστά σας σας ταιριάζει.

Οι ενδείξεις χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, ενδείξεις για αρχάριους και ενδείξεις για προχωρημένους. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ενδείξεις αυτές ξεφεύγουν απ τη συνηθισμένη επωδό των αστρολογικών βιβλίων για το ότι ο Καρκίνος ταιριάζει με Σκορπιό και Ιχθύ και ο Κριός με το Λέοντα και τον Τοξότη και τελειώσαμε. Το πράγμα πάει παρακάτω και έχει αρκετό βάθος – ακόμη και για τους αρχάριους. Επιπλέον οι ενδείξεις λειτουργούν συμπληρωματικά. Όσες περισσότερες έχετε, τόσο καλύτερα.

Ειδικά για τους αρχάριους θα πρέπει να πούμε ότι οι ενδείξεις που σας αφορούν είναι αρκετά απλοποιημένες. Η εξειδίκευση τους μπορεί να γίνεται καθώς θα μαθαίνετε καλύτερα αστρολογία. Μία γεύση μπορείτε να πάρετε από τις ενδείξεις για τους προχωρημένους.

Ενδείξεις για Αρχάριους

Ήλιος στο ίδιο ή το απέναντι ζώδιο απ τον, ωροσκόπο. Ανταγωνιστική συχνά σχέση, αλλά ο ένας αναγνωρίζει τον τρόπο σκέψης του άλλου και μπορεί να τον συμπληρώνει.

Ήλιος σε ζώδιο τέσσερα ζώδια μετά ή πριν τον ωροσκόπο (π.χ. Ήλιος Κριός και ωροσκόπος Λέων ή Ήλιος Κριός και Ωροσκόπος Τοξότης). Δημιουργική σχέση που ο ένας μπορεί να καθοδηγήσει δημιουργικά τα ταλέντα του άλλου.

Ήλιος σε ζώδιο τέσσερα ζώδια πριν ή μετά τη Σελήνη του άλλου (πχ Ήλιος Κριός και Σελήνη στο Λέοντα ή Ήλιος Κριός και Σελήνη στον Τοξότη). Σχέση με ομαλή ροή συναισθημάτων, στοργής ή ενθουσιασμού αναλόγως του στοιχείου που βρίσκονται οι πλανήτες. Εάν ισχύει και αντιστρόφως (ο Ήλιος και του άλλου συντρόφου με τη Σελήνη του πρώτου) είναι σχέση με αμοιβαία αισθήματα και πολλές προοπτικές μακροημέρευσης.

Σελήνη στο ίδιο ή το απέναντι ζώδιο με τον ωροσκόπο. Σχέση αποδοχής και υποστήριξης απ την πλευρά της Σελήνης ο ωροσκόπος όμως θα πρέπει να δείχνει υπομονή όταν η Σελήνη αγχώνεται γιατί μπορεί να ξεσπάει πάνω του.

Άρης (της γυναίκας), στο ίδιο ή το απέναντι ζώδιο με τον ωροσκόπο του άντρα. Σχέση με ιδιαίτερη έλξη απ τη γυναίκα και ερωτική επιθυμία για τον άντρα.

Άρης (της γυναίκας) στο ίδιο ή το απέναντι ζώδιο με τον Ήλιο του άντρα. Σχέση που η γυναίκα έλκεται και θαυμάζει τον άντρα αν και στην αντίθεση υπάρχει κίνδυνος να έχει απ αυτόν υψηλές απαιτήσεις.

Άρης (του άντρα) στο ίδιο ή το απέναντι ζώδιο με την Αφροδίτη της γυναίκας. Ο άντρας έλκεται ιδιαίτερα από τη γυναίκα κι επιθυμεί να βρίσκεται μαζί της κι εκείνη ανταποκρίνεται.

Άρης στο απέναντι ζώδιο με την Αφροδίτη γυναίκας. Σχέση με πιθανές εντάσεις και καυγάδες αλλά έντονο σεξ και πολιορκία εκ μέρους του άντρα.

Δίας του άντρα στο ίδιο ζώδιο με τη Σελήνη ή Αφροδίτη της γυναίκας ή με τέσσερα ζώδια απόσταση (π.χ. Δίας στον Καρκίνο και Σελήνη στους Ιχθείς ή Δίας στον Καρκίνο και Σελήνη στο Σκορπιό). Η γυναίκα νιώθει ασφάλεια μεταξύ άλλων και οικονομική. Δεν ενοχλείται από διαφορά ηλικίας.

Δίας της γυναίκας στο ίδιο ζώδιο με τη Σελήνη του άντρα ή με τέσσερα ζώδια απόσταση (π.χ. Δίας στον Κριό και Σελήνη στο Λέοντα ή Δίας στον Κριό και Σελήνη στον Τοξότη). Σχέση που ο άντρας ενθαρρύνεται να εκφράσει τα συναισθήματα του.

Δίας στο ίδιο ή το απέναντι ζώδιο με τον Άρη. Σχέση με βάθος στα σεξουαλικά θέματα και πολλούς πειραματισμούς όμως όταν είναι σε απέναντι ζώδια σε βάθος χρόνο η σχέση αποκλίνει καθώς ο εκπρόσωπος του Άρη δεν ακολουθεί τις συμβουλές του Δια για την εξέλιξη στη ζωή του.

Ήλιος του ενός σε ζώδιο που έχει τον ίδιο κυβερνήτη με του άλλου. Αν και αυτοί οι συνδυασμοί συχνά θεωρούνται αταίριαστοι, στην πράξη απαντάται συχνά, ιδιαίτερα Αιγόκεροι με Υδροχόους (παραδοσιακός κυβερνήτης Κρόνος) και Κριοί με Σκορπιούς (έχει παραδοσιακό κυβερνήτη τον Άρη).

Ήλιος του ενός στο επόμενο ζώδιο του Ήλιου του άλλου ή με διαφορά επτά ζώδια. Πχ Κριός με Ταύρο ή Κριός με Παρθένο. Απαντιέται συχνά όταν οι σχέσεις γίνονται μετά τα τριάντα.

Ήλιος του ενός στο επόμενο ζώδιο του Ωροσκόπου του άλλου ή με διαφορά επτά ζώδια. Πχ Ο ένας Κριός κι ο άλλος με ωροσκόπο Ταύρο ή ένας Κριός κι ο άλλος με ωροσκόπο Παρθένο. Απαντιέται κι αυτό συχνά όταν οι σχέσεις γίνονται μετά τα τριάντα.

Η Σελήνη της γυναίκας στο ίδιο ζώδιο με τον Άρη του άντρα. Πιο ευνοϊκό για σχέσεις που η γυναίκα είναι μεγαλύτερη απ τον άντρα.
vpapadolias
vpapadolias
Πολύ έμπειρο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1061
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2009
Ηλικία : 48
Τόπος : Αθήνα

http://astro-journal.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης