Δικαιώματα πρόσβασης μελών και επισκεπτών

Πήγαινε κάτω

Δικαιώματα πρόσβασης μελών και επισκεπτών Empty Δικαιώματα πρόσβασης μελών και επισκεπτών

Δημοσίευση από Admin Την / Το Πεμ Οκτ 22, 2009 11:00 pm

Σας ενημερώνουμε ότι τα δικαιώματα πρόσβασης στην ιστοσελίδα τροποποιήθηκαν ως εξής:

1. Επισκέπτες: Έχουν πρόσβαση στην πρώτη σελίδα της κοινότητας (Portal) και δύνανται να διαβάζουν τα νέα θέματα που αναρτώνται. Επίσης μπορούν να "ξεφυλλίζουν" (browse) τα άρθρα και τις συζητήσεις του φόρουμ, αλλά όχι να τα αναγιγνώσκουν και έχουν πρόσβαση στο Ιστορικό Νέων Θεμάτων και το Ιστορικό Προβλέψεων.

2. Μέλη: Έχουν πρόσβαση ανάγνωσης και απάντησης στα άρθρα του φόρουμ, αλλά όχι απευθείας ανάρτησης νέου άρθρου. Εάν επιθυμούν ανάρτηση, μπορούν να τη δημοσιεύσουν στην ενότητα Προς Δημοσίευση, όπου είναι ορατή στα μέλη, αλλά υπόκειται στον έλεγχο του διαχειριστή για τυχόν διορθώσεις / προσθήκες. Εφόσον η δημοσίευση κριθεί κατάλληλη, μεταφέρεται από το διαχειριστή στην κατάλληλη ενότητα.

Τα μέλη έχουν επίσης πλήρη πρόσβαση στις συζητήσεις, μπορούν δηλαδή να αναρτούν και νέα θέματα.

Όλες οι δημοσιεύσεις των μελών μπορούν να διορθώνονται / διαγράφονται το πολύ σε διάστημα μίας ώρας. Δημοσιεύσεις που δεν πληρούν τους όρους χρήσης θα μεταφέρονται στην ενότητα Waste Basket από όπου καθαρίζονται αυτόματα μετά από παρέλευση 7 ημερών.

3. Εκπαιδευτές: Οι εκπαιδευτές έχουν δικαίωμα απευθείας ανάρτησης άρθρων και στις ενότητες των άρθρων της κοινότητας χωρίς να περάσουν από τη διαδικασία της Προ - δημοσίευσης. Το δικαίωμα αυτό δεν είναι γενικό, αλλά δίνεται ατομικά σε κάθε εκπαιδευτή ανάλογα με την εξειδίκευση του και τα θέματα που επιθυμεί να δραστηριοποιείται

4. Μαθητές: Οι μαθητές δραστηριοποιούνται σε ειδικά φόρουμ μη ορατά γενικά στα μέλη, στα οποία δύνανται να παρακολουθούν Online μαθήματα
Admin
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 11/10/2009

https://newageastrology.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης