Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ειδικούς κύκλους μαθημάτων Φθινόπωρο 2018

Πήγαινε κάτω

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ειδικούς κύκλους μαθημάτων Φθινόπωρο 2018 Empty Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ειδικούς κύκλους μαθημάτων Φθινόπωρο 2018

Δημοσίευση από vpapadolias Την / Το Κυρ Σεπ 02, 2018 10:56 pm

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα παρακάτω μαθήματα

Για τη διεξαγωγή των παρακάτω μαθημάτων θα χρειαστεί να δούμε, αν υπάρχει ενδιαφέρον από σπουδαστές.

1. Ανθρωποσοφία και Αστροσοφία. Το μάθημα αυτό διαρκεί δύο μήνες και εξετάζει το συμβολισμό των ζωδίων και των πλανητών από την πλευρά της Ανθρωποσοφίας. Διδάσκει τη θεωρία της Βιογραφίας όπως την παρουσιάζει ο Στάινερ, ενώ γίνεται εκμάθηση της σχεδίασης του γενέθλιου χάρτη με τις κατευθύνσεις του Brian Grey, αστρολόγου και υπεύθυνου σπουδών του Rudolf Steiner College. To σεμινάριο θα στοιχίζει 50 ευρώ το μήνα και πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής μπορεί να είναι η Πέμπτη εφόσον υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον από τους σπουδαστές. Συστήνεται για προχωρημένους σπουδαστές της αστρολογίας, που θέλουν να μάθουν και κάτι διαφορετικό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούν να το παρακολουθήσουν κι αυτοί που απλά ξέρουν να ερμηνεύουν το γενέθλιο χάρτη.

2. Εισαγωγή στο Εννεάγραμμα. Το μάθημα αυτό θα διαρκέσει ένα μήνα (4 εβδομάδες) και είναι μία εισαγωγή στη θεωρία του Εννεαγράμματος από τον Γκουρτζίεφ και άλλους μελετητές που ακολούθησαν αυτόν. Θα παρουσιάσουμε τους εννέα τύπους της προσωπικότητας, πώς συνδέονται μεταξύ τους, ποιο είναι το εξελικτικό μονοπάτι για τον κάθε τύπο, εάν υπάρχουν αντιστοιχίες με άλλα συστήματα (αριθμολογία, αστρολογία), ενώ θα κάνουμε και ψυχολογικά τεστ προκειμένου καθένας να δει ποιοι τύποι τον επηρεάζουν περισσότερο. To σεμινάριο θα στοιχίζει 50 ευρώ το μήνα και πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής μπορεί να είναι η Δευτέρα, εφόσον η έναρξη γίνεται άμεσα, ώστε να μην καθυστερήσει το τμήμα των αρχαρίων αστρολογίας που ξεκινάει Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

3. Workshop αστρολογίας. Στο τμήμα αυτό θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με παραδείγματα εφαρμογής του γενέθλιου χάρτη και των βασικών μεθόδων πρόβλεψης (διελεύσεις, πρόοδοι, ηλιακή), ενώ ενδεχομένως να δούμε και κάποιες συναστρίες. Είναι καθαρά τμήμα practice, θεωρείται ότι όσοι συμμετέχουν γνωρίζουν την θεωρία των παραπάνω ενοτήτων και θέλουν να δουν σε παραδείγματα πώς εφαρμόζονται. Δε θα προχωρήσουμε παρακάτω στη θεωρία (δε θα δούμε π.χ. Ηλιακά Τόξα, Μεσοδιαστήματα, κλπ, που διδάσκονται σε πιο προχωρημένους). Το τμήμα μπορεί να διαρκέσει κατ' αρχήν 4 μήνες και μετά να αποφασίσουμε όλοι μαζί οι συμμετέχοντας εάν θα συνεχίσουμε και πώς. Θα γίνεται προσπάθεια να βλέπουμε 1-2 χάρτες σε κάθε συνάντηση. Η συμμετοχή είναι 50 ευρώ το μήνα, ενώ αν το παρακολουθείτε παράλληλα με άλλο τμήμα, γίνονται κάποιες εκπτώσεις.

Για τα παραπάνω τμήματα, παρακαλούμε εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο vpapadolias@gmail.com, για να δούμε αν υπάρχει συμμετοχή να τα προγραμματίσουμε.
vpapadolias
vpapadolias
Πολύ έμπειρο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1061
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2009
Ηλικία : 48
Τόπος : Αθήνα

http://astro-journal.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης