O Δίας στον Τοξότη και η διέλευση του από τους οίκους

Πήγαινε κάτω

O Δίας στον Τοξότη και η διέλευση του από τους οίκους Empty O Δίας στον Τοξότη και η διέλευση του από τους οίκους

Δημοσίευση από vpapadolias Την / Το Δευ Νοε 12, 2018 12:08 am

O Δίας στον Τοξότη και η διέλευση του από τους οίκους

Η είσοδος του Δία στον Τοξότη αναμένεται μάλλον να μας ξαφνιάσει τους περισσότερους, καθώς με την εξαίρεση του Ουρανού είχαμε καλοσυνηθίσει χωρίς πλανήτες στα ζώδια της Φωτιάς τα τελευταία χρόνια. Και λέει καλοσυνηθίσει κατ' ευφημισμόν βέβαια, γιατί στην ουσία αυτό που μας έλειψε είναι η καθαρή πρωτοβουλία, αυτή που αλλάζει τις καταστάσεις, χωρίς να υπολογίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες και τους περιορισμούς.

Στο ζώδιο του Τοξότη βλέπετε ο Δίας παίρνει πλέον πάνω του την τρέλα του ζωδίου και βγαίνει μπροστά να παρασύρει και τους υπόλοιπους σε ένα τολμηρό βήμα. Τι τολμηρό βήμα θα είναι αυτό; Αυτό εξαρτάται από τον οίκο στο γενέθλιο χάρτη μας που θα βρεθεί ο Δίας. Όμως σε κάθε περίπτωση απαιτείται μία συμπεριφορά που να βάλει στην άκρη ενδοιασμούς και αναστολές σε σημείο που να μην αναγνωρίζουμε τον εαυτό μας.

Ας δούμε μερικά αποτελέσματα που θα μπορούσε να έχει ο Δίας στον Τοξότη, εφόσον διελαύνει από τους οίκους του γενέθλιου χάρτη.

Αν λοιπόν ο Δίας διελαύνει φέτος από τον 1ο οίκο σας, απαιτούμενο για σας είναι να ξεπεράσετε τις αναστολές της συμπεριφοράς σας και να αλλάξετε διάθεση και στάση απέναντι στους άλλους. Αν ως πέρυσι ήσαστε σε μία φάση εσωστρέφειας και αίσθησης ότι δεν σας καταλαβαίνει κανείς, φέτος ο Δίας σας σπρώχνει να γίνετε πιο εξωστρεφείς χρησιμοποιώντας το μεγάλο όπλο του Δία που είναι η πίστη και ο ενθουσιασμός και να πείσετε και τους άλλους με τη φούρια σας ότι αξίζετε.

Αν ο Δίας διελαύνει φέτος από τον 2ο οίκο σας, τότε εσείς θα πρέπει να κοιτάξετε να κινηθείτε με μεγαλύτερη τόλμη στα οικονομικά σας θέματα και να σταματήσετε να μετράτε τα κουκιά σαν το θείο Σκρούτζ. Φέτος απαιτείται να βάλετε υψηλούς στόχους, να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε πολύ, αλλά όχι για να βγάλετε απλώς τη δουλειά, αλλά για να πετύχετε μεγάλα πράγματα, να πάρετε αρκετά χρήματα και να πετύχετε μεγάλες δουλειές.

Αν ο Δίας διελαύνει φέτος από τον 3ο οίκο σας, είναι καλή χρονιά να μάθετε να επικοινωνείτε πιο ανοικτά με τον κόσμο, να βελτιώσετε τις ικανότητες σας στην ρητορική, να σταματήσετε να φοβάστε το μεγάλο κοινό και να βάλετε στόχο να απευθυνθείτε σε μεγαλύτερο κοινό από ότι ως τώρα. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε ένα νέο μεταφορικό μέσο το οποίο θα δείχνει τα όνειρα σας και τις προσδοκίες σας από το νέο χρόνο.

Αν ο Δίας διελαύνει φέτος από τον 4ο οίκο σας είναι καλή περίοδος να κάνετε ανακαίνιση σε ένα σπίτι, να ξεφορτωθείτε ότι είναι μεμψίμοιρο και να κάνετε το χώρο σας αεράτο και αισιόδοξο όσο και πολύχρωμο. Φροντίστε να τον γεμίσετε με χρώματα του κόσμου και να τον ανοίξετε σε άτομα από όλες τις φυλές και ιδεολογίες, γιατί όλοι έχουν κάτι να σας διδάξουν. Καλή περίοδος επίσης να αποκτήσετε ένα εξοχικό σπίτι.

Αν ο Δίας διελαύνει φέτος από τον 5ο οίκο σας, είναι ιδανικός χρόνος να εξερευνήσετε τον έρωτα, ενδεχομένως και πιο τολμηρά από ότι είχατε συνηθίσει, γινόμενοι πιο άμεσοι στην προσέγγιση σας, ακόμη κι αν παλιότερα αυτή η αμεσότητα ίσως χαρακτηριζόταν θράσος. Τώρα είναι ο καιρός να δείξετε ότι σας αρέσει το παιχνίδι και ότι μπορεί να είστε πολύ δημιουργικοί. Δημιουργικοί μπορεί να είστε όμως κι αν κάνετε ένα καλλιτεχνικό επάγγελμα, ενώ αν ψάχνεστε για απογόνους η όρεξη σας φέτος ίσως να είναι πολύ μεγάλη.

Αν ο Δίας διελαύνει φέτος από τον 6ο οίκο σας, είναι ιδανικός χρόνος να γίνετε παραγωγικοί και να βάλετε τις βάσεις για μία καλύτερη θέση στο μέλλον. Φροντίστε να ρισκάρετε στο χώρο της δουλειάς και μην περιχαρακωθείτε στο λογική ότι "αυτό δεν είναι δουλειά μου". Η περίοδος αυτή απαιτεί τολμηρούς εργαζομένους που παίρνουν πρωτοβουλίες και επιβραβεύονται γι' αυτό.

Αν ο Δίας διελαύνει φέτος από τον 7ο οίκο σας, είναι καιρός να ανανεώσετε τη σχέση σας πηγαίνοντας αρκετά ταξίδια. Είναι όμως και καιρός να στοχεύσετε σε συνεργασίες με πιο υψηλά πρόσωπα και να προσπαθήσετε να τους προσεγγίσετε με τις προτάσεις σας. Αν πιστεύατε ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι απροσπέλαστος για σας σαν συνεργάτης ξανασκεφτείτε το, ο καιρός είναι για τους τολμηρούς.

Αν ο Δίας διελαύνει από τον 8ο οίκο σας, ίσως σας φέρει μία τάση να ρισκάρετε με επενδύσεις και χρήματα που δεν είναι και 100 % δικά σας. Αυτό μπορεί να γίνει επικίνδυνο αν δεν έχετε υπολογίσει καλά τα πράγματα, όμως από την άλλη, αν δεν το κάνετε τώρα, δε θα το κάνετε ποτέ. Συναισθηματικά είναι περίοδος που καλείστε να δείξετε ότι "γουστάρετε τρελά" να είστε με κάποιον και να μην φείδεστε καθόλου αυτής της έκφρασης, αρέσει δεν αρέσει στο περιβάλλον. Ρισκάρετε συναισθηματικά για να κερδίσετε σε εμπειρία.

Αν ο Δίας διελαύνει από τον 9ο οίκο σας, πόσο παραπάνω τυχεροί μπορεί να είστε επιτέλους; Το όνειρο που είχατε από παλιά να βγείτε στο εξωτερικό, να πάτε στην Ευρώπη, να κάνετε εκείνο το μεταπτυχιακό, να φύγετε από το μικρό χωριό σας και να ταξιδέψετε στη μεγάλη πόλη, όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε φέτος καθοδηγούμενοι από τον φύλακα άγγελο σας, που θα σας προστατεύσει από τις κακοτοπιές. Ίσως σε μερικά χρόνια αναρωτηθείτε "τι κουτουράδες έκανα τότε ρε παιδί μου", αλλά φέτος κλείστε τα αυτιά σας και ετοιμάστε τη βαλίτσα σας για ένα άλλο μέρος.

Αν ο Δίας διελαύνει από τον 10 οίκο σας δείχνει να σας τοποθετεί σε κάποια θέση υπευθύνου και μάλιστα με ιδιαίτερη ευκολία. Ίσως λόγω οικογένειας ή καταγωγής ή επειδή είστε αριστοκράτες να σας προσφερθεί μία θέση στο πιάτο, χωρίς να πολυπροσπαθήσετε να την κατακτήσετε. Ίσως μάλιστα να είστε και "θρασείς" και να ζητήσετε και να διορίσετε και τους δικούς σας ή να έχετε περισσότερες αρμοδιότητες. Το σίγουρο είναι ότι από αυτή τη θέση μπορείτε να κάνετε πολλά για τους άλλους. Φροντίστε να τη χρησιμοποιήσετε υπεύθυνα κι όχι υπερφίαλα, μιας που σας δόθηκε με τόση ευκολία.

Αν ο Δίας διελαύνει από τον 11ο οίκο σας, είναι μία πολύ καλή περίοδος να οργανωθείτε με άλλους σε μία ομάδα και να πετύχετε πολλά και μεγάλα πράγματα. Βάλτε υψηλούς στόχους χωρίς να φοβάστε και κυνηγήστε το απίθανο, ακόμη κι αν οι άλλοι σας λένε ότι είστε ιδεολόγοι. Είναι για σας περίοδος που μέσα από μία ομάδα μπορείτε να νιώσετε ιδιαίτερα αποδεκτοί και να θυμάστε αυτή την περίοδο σαν από τις καλύτερες στη ζωή σας καθώς δεχτήκατε και πήρατε ανιδιοτελή φιλία και αγάπη.

Αν ο Δίας διελαύνει από τον 12ο οίκο σας, είναι καιρός να δώσετε στον εαυτό σας χώρο για ξεκούραση και χρόνο να γεμίσει τις μπαταρίες του. Ίσως μπορείτε να πάτε εκείνο το μακρινό ταξίδι στις Μαλδίβες και να τολμήσετε να επισκεφτείτε θέρετρα που θεωρούσατε ότι δεν ήταν για σας. Η φιλοσοφία ζωής σας μπορεί να αλλάξει επίσης, εκτιμώντας ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να εργάζονται για να ζουν κι όχι να ζουν για να εργάζονται. Την περίοδο αυτή μπορεί να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και σας θυμίζουν πού βρισκόσασταν κι εσείς κάποτε και να κερδίσετε εύνοια από τον πνευματικό κόσμο για τη θαρραλέα στάση σας υπερασπιζόμενοι τους αδύναμους.
vpapadolias
vpapadolias
Πολύ έμπειρο μέλος

Αριθμός μηνυμάτων : 1061
Ημερομηνία εγγραφής : 15/10/2009
Ηλικία : 48
Τόπος : Αθήνα

http://astro-journal.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης