Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Ιουλ 20, 2018 8:02 pm


 • Συστήματα και Βιωματικές Μέθοδοι Αυτογνωσίας

  Θεματικές Ενότητες
  Δημοσιεύσεις
  Τελευταία Δημοσίευση
 • Ιερό Θέατρο - Θεατρική παιδεία - Βιωματικό Θέατρο


  Στην ενότητα αυτή περιέχονται άρθρα για τη σχέση θεάτρου και αυτογνωσίας. Από το Ιερό Θέατρο και τα Αρχαία Μυστήρια στο σύγχρονο βιωματικό θέατρο και τη θεατρική νεανική παιδεία, το θέατρο επανεκπαιδεύει τους ανθρώπους να "αισθάνονται" ποιοι είναι αντί να "ξέρουν". H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  1 Θεματικές Ενότητες
  1 Δημοσιεύσεις
  Η γένεσις της Τρ...
  Τρι Οκτ 20, 2009 12:48 am
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Ανατολικές Μέθοδοι - Γιόγκα - Ζεν


  Στην ενότητα αυτή περιλαμβάνονται άρθρα για τη σχέση της Ανατολικής παράδοσης με την αυτογνωσία. Ο δρόμος του Ζεν, το Γιν και το Γιαγκ, η αυτογνωσία μέσα από τη Γιόγκα, ο κώδικας του Μπουσίντο είναι μερικές από τις κατευθύνσεις που παίρνει η ανατολική παράδοση της αυτογνωσίας. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  0 Θεματικές Ενότητες
  0 Δημοσιεύσεις

 • Εναλλακτική Ιατρική - Γνωριμία με το σώμα


  Στην ενότητα αυτή παρατίθενται άρθρα για την εναλλακτική ιατρική. Μέσα από την εναλλακτική ιατρική δεν προσπαθούμε απλώς να θεραπεύσουμε τα συμπτώματα αλλά τις αιτίες και έχουμε μία διαφορετική - πιο ενεργειακή - θεώρηση του ανθρωπίνου σώματος. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  4 Θεματικές Ενότητες
  4 Δημοσιεύσεις
  Ο εγκέφαλος ακού...
  Τετ Αυγ 08, 2012 10:45 pm
  Admin Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Συστημικά Μοντέλα - Μέθοδοι Αναπαράσταση


  Στην ενότητα αυτή συμπεριλαμβάνονται άρθρα για τη σχέση των αναπαραστατικών μεθόδων θεραπείας με την αυτογνωσία. Δραματοθεραπεία, συστημική αναπαράσταση, ομαδικές μέθοδοι αυτογνωσίας με κύριο χαρακτηριστικό τη συστημική προσέγγιση. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  1 Θεματικές Ενότητες
  1 Δημοσιεύσεις
  Τι είναι η Συστη...
  Τρι Δεκ 06, 2011 1:41 am
  Admin Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Γνωστικισμός - Δυτικά εσωτερικά συστήματα


  Στην ενότητα αυτή περιέχονται άρθρα των δυτικών συστημάτων αυτογνωσίας. Πρακτικός εσωτερισμός, γνωστικισμός, καμπάλα, εργασία είναι μερικές από τις δυτικές αυτές σχολές. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  0 Θεματικές Ενότητες
  0 Δημοσιεύσεις

 • Μυθολογία και Αποσυμβολισμός Μύθων


  Στην ενότητα αυτή συμπεριλαμβάνονται άρθρα αποσυμβολισμού μύθων. Από την αρχαία μυθολογία της Ελλάδας και των άλλων λαών ως τις σύγχρονες μυθολογίες του Πολέμου των Άστρων και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ο αποσυμβολισμός των μύθων αποτέλεσε πάντα μία πύλη αναζήτησης του εαυτού.
  5 Θεματικές Ενότητες
  5 Δημοσιεύσεις
  Η επιστροφή της ...
  Τετ Αυγ 08, 2012 11:57 pm
  Admin Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Προσωπική Ανάπτυξη


  Στην ενότητα αυτή συμπεριλαμβάνονται άρθρα που σχετίζονται με την ανάπτυξη ιδιαίτερων ικανοτήτων του ανθρώπου, ικανότητες που πολλές φορές δε γνωρίζουμε. Διαίσθηση, ένστικτο, όνειρα και άλλες ιδιαίτερες ικανότητες. H ενότητα είναι ανοικτή μόνο για εγγεγραμένους χρήστες.
  1 Θεματικές Ενότητες
  1 Δημοσιεύσεις
  Η διαίσθηση και ...
  Τρι Οκτ 20, 2009 5:06 am
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση
 • Tarot και άλλα Μαντικά Συστήματα


  Στην κατηγορία αυτή εντάσσονται άρθρα που έχουν να κάνουν με την κατανόηση συμβολικών συστημάτων πρόβλεψης. Tarot, I Ching, Αριθμολογία, Ρούνοι και άλλες συμβολικές προσεγγίσεις που σχετίζονται με την πρόβλεψη μέσα από τη χρήση κυρίως της διαίσθησης και όχι μόνο. Αναφορές γίνονται επίσης στη χρήση των συστημάτων αυτών για την κατανόηση του πώς εξελίσσεται ο κόσμος.
  1 Θεματικές Ενότητες
  1 Δημοσιεύσεις
  Μία εναλλακτική ...
  Δευ Απρ 29, 2013 12:35 am
  vpapadolias Δείτε την τελευταία Δημοσιεύση

 • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσειςΥπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
 • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσειςΔεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
 • Η Δ.Συζήτηση είναι κλειδωμένηΗ Δ.Συζήτηση είναι κλειδωμένη